Clubveiling

Zowel de maandelijkse miniveiling als de grote veiling in november staan vanaf september 2019 onder leiding van de veilingmeester Bert Buiring. De veilingen worden gehouden zonder opslag.

De miniveilingen bestaan uit een beperkter aantal kavels dan de grote veiling, maar doen aan kwaliteit niet onder voor die van de grote broer. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk om mee te doen aan de veiling. Veelal kun je tegen een aantrekkelijke prijs je verzameling aanvullen en of uitbreiden. In maart, na de jaarvergadering, is er een uitgebreide miniveiling.

 

De veiling van december 2019 betreft weer een zogenaamde miniveiling veiling. Onder deze link kunt u het veilingformulier downloaden. 

 

De veilingen zijn trouwens uitsluitend toegankelijk voor de leden van onze vereniging. Eventuele schriftelijke biedingen kunt u indienen bij de veilingmeester. Bent u geen lid en wilt u een keer langskomen en als gast meedoen aan de veiling, dan bent u ten allen tijde welkom.

 

Materiaal voor de veilingen kan ook op de clubavond worden ingeleverd bij de veilingmeester of bel 06-29111170. U wordt verzocht kwalitatief beter materiaal in te leveren en ook zelf te sorteren en aan te geven voor welk bedrag het kan worden ingezet op de veiling.